МОЩЕН ИНСТРУМЕНТ ЗА УСПЕХ НА ВАШИЯ БИЗНЕС

Приложението Company Guru Ви предоставя пълна бизнес база данни на фирмите в България. Благодарение на нашата обширна база данни имате цялостен поглед върху пазара и спестявате ресурси.

МОЩЕН ИНСТРУМЕНТ ЗА УСПЕХ НА ВАШИЯ БИЗНЕС

Приложението Company Guru Ви предоставя пълна бизнес база данни на фирмите в България. Благодарение на нашата обширна база данни имате цялостен поглед върху пазара и спестявате ресурси. Помогнете на Вашия екип да увеличи продажбите и да съкрати времето за съставяне на тясно таргетирани списъци с потенциални купувачи безплатно.

Достъпът до приложението е лесен и възможен от всички уреди. Чрез приложението можете да се възползвате от:

Търговска информация за Вашия бизнес

Company Guru е съвършеният инструмент за повишаване на продажбите и представлява неизчерпаем извор на най-новата информация за компаниите в България. Научете цялата бизнес информация за конкуренцията, сектора и пазара, чрез бързо и лесно търсене в обширната ни база данни. Съкратете времето за размисъл при взимането на важни решения, навреме съберете вземанията си и първи научете за новите тенденции на пазара.

Функционалностите, които са достъпни са:

Контролен панел

Контролният панел предлага преглед на историята на Вашите търсения на компании по дата на търсене. Ако сте намерили интересна компания, а междувременно сте забравили кои други фирми сте прегледали, можете лесно да ги намерите в тази секция.

Бързо търсене на фирми

Търсенето на фирми и свързани лица е лесно и включва всички регистрирани компании. Търсенето е по подразбиране, което означава, че порталът Ви дава възможност да видите компании с подобно име, независимо дали сте въвели цялото или част от наименованието на фирмата.

Може да търсите фирми и юридически лица по:

Профил на компанията

Намерете цялата търговска информация за фирмите, които търсите, независимо дали са Ваши партньори или конкуренти. Търсенето на информация е разделено на основна и допълнителна.

Информация, която можете на намерите на Company Guru

Нашата обширна бизнес база данни, която непрестанно развиваме, може да Ви помогне да подобрите своята търговска дейност и да разгледате фирми по свой избор. Вие само трябва да използвате предоставената Ви информация според нуждите на Вашия бизнес.

Регистрирайте се за моментален достъп до цялата бизнес информация

Popunite kontakt formu i naši stručni konsultanti će Vam se javiti u najkraćem roku.