МОЩЕН ИНСТРУМЕНТ ЗА УСПЕХ НА ВАШИЯ БИЗНЕС

Приложението Company Guru Ви предоставя пълна бизнес база данни на фирмите в България. Благодарение на нашата обширна база данни имате цялостен поглед върху пазара и спестявате ресурси.

МОЩЕН ИНСТРУМЕНТ ЗА УСПЕХ НА ВАШИЯ БИЗНЕС

Приложението Company Guru Ви предоставя пълна бизнес база данни на фирмите в България. Благодарение на нашата обширна база данни имате цялостен поглед върху пазара и спестявате ресурси. Помогнете на Вашия екип да увеличи продажбите и да съкрати времето за съставяне на тясно таргетирани списъци с потенциални купувачи безплатно.

Достъпът до приложението е лесен и възможен от всички уреди. Чрез приложението можете да се възползвате от:

Търговска информация за Вашия бизнес

Company Guru е съвършеният инструмент за повишаване на продажбите и представлява неизчерпаем извор на най-новата информация за компаниите в България. Научете цялата бизнес информация за конкуренцията, сектора и пазара, чрез бързо и лесно търсене в обширната ни база данни. Съкратете времето за размисъл при взимането на важни решения, навреме съберете вземанията си и първи научете за новите тенденции на пазара.

Функционалностите, които са достъпни са:

Контролен панел

Контролният панел предлага преглед на историята на Вашите търсения на компании по дата на търсене. Ако сте намерили интересна компания, а междувременно сте забравили кои други фирми сте прегледали, можете лесно да ги намерите в тази секция.

Бързо търсене на фирми

Търсенето на фирми и свързани лица е лесно и включва всички регистрирани компании. Търсенето е по подразбиране, което означава, че порталът Ви дава възможност да видите компании с подобно име, независимо дали сте въвели цялото или част от наименованието на фирмата.

Може да търсите фирми и юридически лица по:

Профил на компанията

Намерете цялата търговска информация за фирмите, които търсите, независимо дали са Ваши партньори или конкуренти. Търсенето на информация е разделено на основна и допълнителна.

Информация, която можете на намерите на Company Guru

Нашата обширна бизнес база данни, която непрестанно развиваме, може да Ви помогне да подобрите своята търговска дейност и да разгледате фирми по свой избор. Вие само трябва да използвате предоставената Ви информация според нуждите на Вашия бизнес.

Регистрирайте се за моментален достъп до цялата бизнес информация

Please fill in the contact form and our expert consultants will get back to you as soon as possible